Warning: Illegal string offset 'title' in /home/vw/public_html/wp-content/themes/felici/hades_framework/option_panel/options.php on line 37
Adverteren - Victoria's Wedding | De website over trouwen en bruiloft
stickyimage

De complete gids van A tot Z voor aanstaande bruidsparen

Lees meer Sluiten

Adverteren

VictoriasWedding.nl is de complete gids voor aanstaande bruidsparen

De lente is het moment voor aanstaande bruidsparen om te gaan zoeken naar informatie die zij nodig hebben om hun trouwdag tot de perfecte huwelijksdag om te toveren.
Wilt u zichtbaar zijn voor aanstaande bruidsparen lees dan snel verder voor de mogelijkheden om zichtbaar te zijn op Victoria’s Wedding.

De website www.victoriaswedding.nl is de meest complete gids voor aanstaande bruidsparen. Bruidsparen vinden er informatie over bruidsjurken, de locatie, bloemen, taart, uitnodigingen, fotografen, trouwvervoer en nog veel meer. Ook lezen ze tips van getrouwde stellen en vinden ze leuke nieuwtjes uit alle hoeken van de wereld over originele aanzoeken, celebrity-huwelijken, trouwfilms en trouwbeurzen.

Op welke plekken kunt u zichtbaar zijn met uw tekst, afbeeldingen of advertentie?

Een advertorial op Victoria’s Wedding

Een advertorial is een artikel over uw bedrijf of service binnen de bruidsbranche. De redactie stelt u een aantal inhoudelijke vragen gericht op uw specialisme. Aan de hand daarvan schrijven we een artikel dat ondersteund wordt met minimaal één afbeelding en indien gewenst uw logo. In de tekst staat een link naar uw website voor meer informatie of reserveren. Na plaatsing is de advertorial tijdelijk zichtbaar op de homepagina en in de rubriek waar die geplaatst is. De advertorial blijft een jaar lang online staan. U kunt deze termijn na een jaar verlengen.

  • Ruimte om uw verhaal te vertellen
  • Artikel wordt verzorgd door de redactie

Voorbeelden:

Uw locatie op Victoria’s Wedding

Op de website hebben we een indeling per provincie. Uw trouwlocatie kan daar geplaatst worden. Hiervoor hebben we verschillende mogelijkheden, afhankelijk van uw wensen. In ieder geval plaatsen we de naam, adresgegevens en website. U kunt uw pagina uitbreiden met een tekst, foto’s en meer gegevens.

  • Uw locatie mag hier niet ontbreken
  • Aangepast aan uw wensen

Een banner op Victoria’s Wedding

In de rechterkolom vind je diverse formaten voor banners. De banner die wij nu aanbieden is 300 pixels breed en 100 pixels hoog. De banner blijft een maand staan. Periode van plaatsing in overleg met de redactie. Als de bezoeker op de banner klikt komt zij of hij op uw website terecht. Na de afgesproken periode krijgt u een rapport met clicks en views.

  • Meer naamsbekendheid
  • Directe link naar uw website

Andere opties zoals combinaties, andere periodes, andere formaten, nieuwsberichten, lezersacties en blogs zijn op aanvraag en in overleg.

Profiteer nu van de lente:

Een advertorial in een specifieke rubriek (blijft een jaar staan):

  • € 250 ,-

Eén maand lang een banner in de rechterkolom:

  • € 100,-

Zes maanden lang een banner in de rechterkolom:

  • € 500 ,-

Uw locatie in de desbetreffende provincie (incl. 21 % lentekorting):

*de plaats en datum zijn in overleg, afhankelijk van beschikbaarheid.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem contact op met Fenneke Visscher via info@victoriaswedding.nl of bel op 030-6913835

Wilt u direct reserveren? Neem contact op via: info@victoriaswedding.nl

Bekijk de mediakaart voor meer mogelijkheden.