Warning: Illegal string offset 'title' in /home/vw/public_html/wp-content/themes/felici/hades_framework/option_panel/options.php on line 37
Hoe zorg je dat je trouwpak past bij de trouwjurk? - Victoria's Wedding | De website over trouwen en bruiloft
stickyimage

De complete gids van A tot Z voor aanstaande bruidsparen

Lees meer Sluiten

Hoe zorg je dat je trouwpak past bij de trouwjurk?

Je mag natuurlijk niet voor de bruiloft weten hoe haar bruidsjurk eruitziet. Hoe zorg je er dan voor dat jouw trouwkleding toch goed past bij haar jurk? Victoria geeft je een aantal tips.

Bruidegom Foto SimonShaw

Bruidegom Foto SimonShaw

Een idee is om naar dezelfde winkel te gaan als waar je verloofde haar jurk heeft gekocht. Het personeel kan je dan helpen om een pak te kiezen dat hierbij past zonder dat ze laten weten hoe de trouwjurk eruitziet.

Een ander idee is om een stukje stof van de jurk te vragen aan je aanstaande. Meestal krijgt ze dit mee bij de aanschaf van de jurk. Je kunt haar anders ook vragen of ze wellicht iets wil vertellen over de stijl en kleur van de jurk.

Verder kun je natuurlijk samen met je verloofde gaan winkelen voor een pak. Zij kan dan enkele kostuums aanwijzen die bij de trouwjurk zouden passen. Je kunt dan later zelf de definitieve keuze maken. Ze weet dan dus nog niet wat je precies gaat dragen, maar jij weet wel zeker dat zij jouw keuze kan waarderen.

Wil je dat het helemaal een verrassing voor haar blijft, ga dan samen winkelen met mensen die met je aanstaande mee zijn geweest toen ze haar bruidsjurk ging kopen en dus weten hoe deze eruitziet. Zij kunnen je dan adviseren bij jouw keuze voor het pak en aangeven wat wel of niet bij de jurk past.

Tip van Victoria: Wanneer je een wit overhemd draagt en de bruid gaat ook in het wit, zorg er dan voor dat de kleur wit hetzelfde is. Dit geldt overigens voor de meeste kleuren.

Bron: VlinderWeddingPlanners

5 jaar  geleden door   in  Bruidegom. Je kan alle reacties op dit bericht volgen door middel van de | RSS feed. Je kan een reactie achter laten of een trackback naar je eigen site.