Warning: Illegal string offset 'title' in /home/vw/public_html/wp-content/themes/felici/hades_framework/option_panel/options.php on line 37
Bruidsfotografie Van Wissen - Arnhem. Bekijk bruidsfoto's op Victorias Wedding
stickyimage

De complete gids van A tot Z voor aanstaande bruidsparen

Lees meer Sluiten

Bruidsfotografie van Wissen

Mijn bruidsfotografie is uniek door mijn eigen stijl van fotograferen en wij maken veel gebruik van zwart/wit foto’s met kleur accenten. Ook sepia en gewone zwart/wit foto’s behoren tot de mogelijkheden.

Mijn werkwijze onderscheidt zich door dat ik gebruik maak van unieke traditionele inplak bruidsalbums. Deze worden gemaakt in Nederland geheel met de hand, er zit een soort canvas cover om heen met foto. Onze albums passen geheel in uw interieur en daarom zit er standaard een boekenstandaard bij.

Ook is het mogelijk om unieke Artblockste bestellen in de zelfde stijl als het bruidsalbum. Ook deze worden met de hand vervaardigd in Nederland. Wij komen bij het bruidspaar thuis voor een intakegesprek, zo kan de klant rustig in eigen huis onze bruidsalbums bekijken en ze hoeven dus ook niet de deur uit.Nazorg is duidelijk, mocht er iets met de foto’s gebeuren, bijvoorbeeld een waterspetter, een traan of iets dergelijks kunnen de klanten dat altijd laten weten en dan worden de foto kosteloos professioneel vervangen.

Meer informatie over een bruidsreportage van Van Wissen vind je op de website.

5 jaar  geleden door   in  Fotograaf , Wat hebben we nodig?. Je kan alle reacties op dit bericht volgen door middel van de | RSS feed. Je kan een reactie achter laten of een trackback naar je eigen site.