Warning: Illegal string offset 'title' in /home/vw/public_html/wp-content/themes/felici/hades_framework/option_panel/options.php on line 37
JouwFotograaf op jouw bruiloft - Victoria's Wedding | De website over trouwen en bruiloft
stickyimage

De complete gids van A tot Z voor aanstaande bruidsparen

Lees meer Sluiten

JouwFotograaf op jouw bruiloft

Ik houd me al enige tijd bezig met fotografie, maar ben me sinds een aantal jaar aan het specialiseren als trouwfotograaf. Trouwerijen zijn altijd erg mooie dagen waar veel aandacht aan besteed is. Ik leg dus ook graag de sfeer van de dag vast. Details zijn belangrijk bij dit soort dagen, en deze hoor je dus ook terug te vinden in de reportage.

Prettig is het altijd om van te voren een goed gesprek te hebben met aanstaande paren, waarin je alles doorspreekt en vast legt. Om aan elkaar te kunnen “wennen” vind ik het ook leuk om voor de bruiloft een pre-wedding reportage te doen, die je eventueel ook kan gebruiken voor een “Save-the-date” uitnodiging, of de trouwkaart natuurlijk.

Ik ben Jasper Bouman uit Hengelo en werkzaam als JouwFotograaf. Ik ben werkzaam in de regio Overijssel, Gelderland en Drenthe. Maar in overleg zijn andere regio’s natuurlijk ook mogelijk. Voor een indruk van mijn stijl bekijk graag mijn portfolio op mijn website.

5 jaar  geleden door   in  Fotograaf , Wat hebben we nodig?. Je kan alle reacties op dit bericht volgen door middel van de | RSS feed. Je kan een reactie achter laten of een trackback naar je eigen site.