Warning: Illegal string offset 'title' in /home/vw/public_html/wp-content/themes/felici/hades_framework/option_panel/options.php on line 37
De bruiloft van Dana en Mark - Victoria's Wedding | De website over trouwen en bruiloft
stickyimage

De complete gids van A tot Z voor aanstaande bruidsparen

Lees meer Sluiten

De bruiloft van Dana en Mark

Dana en Mark zijn in 2012 in de kerk getrouwd. En ze beleefden die dag veel hoogtepunten.

In deze rubriek stelt Victoria 8 vragen aan onlangs getrouwde bruidsparen. Wie weet hebben ze dé tip die jij nodig hebt om jouw bruiloft helemaal perfect te maken.

Hoe heten jullie?

Dana en Mark

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?

Mark had mij al een paar keer gezien, bij de bakkerij van mijn ouders waar ik op zaterdag werkte en op het station. Ik had hem nog nooit opgemerkt. Toen ik vrij onverwacht nog met een vriendin naar de Filemon in Utrecht ging, staarden zijn ogen mij bij binnenkomst vanachter de club heel doordringend aan, het viel erg op! Aan het einde van de avond raakten we aan de praat. Hij was helemaal niet opdringerig en toen de laatste bus bijna ging, heb ik maar om zijn telefoonnummer gevraagd.

Wanneer zijn jullie getrouwd?

25-05-2012

Waar vond deze dag plaats?

Het startte in Houten bij mijn ouders, daar heeft Mark mij opgehaald, we zijn allebei opgegroeid in Houten. Toen zijn we naar de binnenstad van Utrecht gegaan voor een mooie fotoshoot aan de Oude Gracht. Ondertussen werden de gasten met een bus vanaf Houten naar de binnenstad gebracht en afgezet bij stadkasteel Oudaen. De ceremonie vond plaats in het kleine theater, waar we opgewacht werden. We konden daarna lekker borrelen aan het water bij de werfkelder en op de eerste verdieping dineren.

Daarna werden de gasten weer naar het Oude Dorp van Houten gebracht met de bus, waar ’s avonds om 19.00 uur het kerkelijk huwelijk plaatsvond. In een grote trouwstoet liepen we daarna 200 meter richting de feestzaal op het Oude Dorp.

Waarom hebben jullie voor deze plek(ken) gekozen?

Houten hoort bij ons verleden en misschien de toekomst, veel vrienden en familie wonen daar en het is lekker praktisch, veel gasten konden met de fiets komen! De binnenstad van Utrecht hoort op dit moment bij ons, daar wonen we nu en daar hangt natuurlijk een heerlijke sfeer.

Wat maakte deze dag zo bijzonder?

De dagindeling was perfect, we hebben nergens voor moeten haasten. De gasten vertelden ons dat het voelde als ‘vakantie’ en zijn echt in de watten gelegd. We hebben een hechte grote familie en vriendengroep, iedereen kon er de hele dag bij zijn. Maar wij hebben deze dag ook echt genoten van elkaar en alles heel bewust en ontspannen kunnen beleven. Het heerlijke zonnetje (24 graden) was echt een extraatje.

Wat was het hoogtepunt van jullie trouwdag?

De fotoshoot was gezellig en relaxed, een rustpuntje in de ochtend om goed in de stemming te komen. De binnenkomst van de ceremonie was spannend en bijzonder omdat je alle dierbaren dan echt bij elkaar ziet, zij verheugden zich ontzettend en hadden zich allemaal zo mooi opgedoft! De speeches van onze ouders waren heel ontroerend, die woorden vergeet je nooit meer. De kerkelijke inzegening gaf een mooie diepgang en laat je stilstaan bij de liefde en onze zegeningen. Het feest kwam helemaal los mede door de salsaworkshop na onze openingsdans en het einde was prachtig met iedereen in een kring om ons heen, met fakkels en sterretjes. Kortom, ik kan niet één hoogtepunt kiezen.

Heb je nog tips voor aanstaande bruidsparen?

Maak van de voorbereidingen een uitje samen, zo heb je niet alleen een hele mooie dag, maar ook een heel mooi jaar!
Als er spontaan een idee in je opkomt: gewoon DOEN! Juist deze ideeen maken het feest anders dan anders en persoonlijk. Blijf bij jezelf en laat je niets opdringen door meningen van andere of dingen die zogenaamd ‘nou eenmaal zo horen’.

Neem ruim drie dagen vrij voor je bruiloft en kom alvast in de ontspanmodus. Ga lekker naar het strand en de sauna. Geef de laatste details uit handen. Zo geniet je extra op de dag zelf en vergeet niet: elkaar! Als dat goed zit, komt de sfeer er van zelf in, want iedereen kan de liefde om jullie heen voelen.

5 jaar  geleden door   in  De bruiloft van. Je kan alle reacties op dit bericht volgen door middel van de | RSS feed. Je kan een reactie achter laten of een trackback naar je eigen site.