Warning: Illegal string offset 'title' in /home/vw/public_html/wp-content/themes/felici/hades_framework/option_panel/options.php on line 37
De bruiloft van Paul en Desirée - Victoria's Wedding | De website over trouwen en bruiloft
stickyimage

De complete gids van A tot Z voor aanstaande bruidsparen

Lees meer Sluiten

De bruiloft van Paul en Desirée

In deze rubriek stelt Victoria 8 vragen aan onlangs getrouwde bruidsparen. Wie weet hebben ze dé tip die jij nodig hebt om jouw bruiloft helemaal perfect te maken. Dit keer stelden we de vragen aan Desirée van online vrouwenmagazine Curvacious. Lees verder wat de trouwdag van Paul en Desirée zo mooi maakte.

Hoe heten jullie?

Paul en Desirée Pelgrom

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?

Wij hebben elkaar leren kennen via een gezamenlijke vriend, deze vroeg aan Desirée of ze niet een leuke vriendin kende voor Paul. Dat was voor Desirée al snel duidelijk: dat was ze zelf!

Wanneer zijn jullie getrouwd?

Wij zijn getrouwd op 31 mei 2010.

En waar vond deze dag plaats?

De dag begon met het verzamelen van alle familie en vrienden bij ons huis om vanuit hier door te rijden naar het gemeentehuis van Arnhem en hierna naar de feestlocatie, het Van der Valk hotel in Duiven (met prachtige lounge!).

Waarom hebben jullie voor deze plek(ken) gekozen?

We vonden het leuk om thuis als één geheel te vertrekken naar onze trouwlocatie, we hebben hiervoor gekozen voor het gemeentehuis van Arnhem omdat Arnhem echt ‘ons stadje’ is. Het hotel in Duiven was toen net nieuw gebouwd en we vonden de entree, lounge en de dinerzaal prachtig. We waren na de bezichtiging helemaal verkocht.

Wat maakte deze dag zo bijzonder?

Dat de hele dag in het teken stond van ontspannen gezelligheid en liefde en dat we dit samen hebben kunnen vieren met onze meest dierbare familie en vrienden, precies op de manier zoals wij zelf wilden.

Wat was het hoogtepunt van de dag?

De hele dag was één groot hoogtepunt voor ons alletwee, er is niets wat we achteraf anders hadden willen doen.

Hebben jullie nog tips voor aanstaande bruidsparen?

Probeer zoveel mogelijk qua voorbereiding en planning zelf in de hand te houden en denk met het plannen en inboeken eens buiten het boekje om precies te krijgen waar je naar op zoek was en aan de andere kant ook geld te besparen. Maar vooral: doe wat jullie willen, het is júllie dag!

5 jaar  geleden door   in  De bruiloft van. Je kan alle reacties op dit bericht volgen door middel van de | RSS feed. Je kan een reactie achter laten of een trackback naar je eigen site.