Warning: Illegal string offset 'title' in /home/vw/public_html/wp-content/themes/felici/hades_framework/option_panel/options.php on line 37
De bruiloft van Sylvia en Peter - Victoria's Wedding | De website over trouwen en bruiloft
stickyimage

De complete gids van A tot Z voor aanstaande bruidsparen

Lees meer Sluiten

De bruiloft van Sylvia en Peter

Sylvia en Peter zijn in Vlaardingen getrouwd. Tevens hun woonplaats en de plek waar veel familie van Sylvia ook getrouwd is. Lees verder wat de trouwdag van Sylvia en Peter zo mooi maakte.

In deze rubriek stelt Victoria 8 vragen aan onlangs getrouwde bruidsparen. Wie weet hebben ze dé tip die jij nodig hebt om jouw bruiloft helemaal perfect te maken.

Hoe heten jullie?

Peter en Sylvia Schuil.

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?

Wij hebben samen gewerkt in het Delta Hotel. Peter werkte daar als kok en Sylvia werkte daar als serveerster in de weekenden. Op dat moment vonden wij elkaar niet leuk, dat is pas veel later gebeurd.

Wanneer zijn jullie getrouwd?

Wij zijn getrouwd op 7 september 2012.

En waar vond deze dag plaats?

Wij zijn op het stadhuis in Vlaardingen getrouwd en de receptie en feest vonden ergens anders plaats. De foto’s zijn in een park in Vlaardingen genomen.

Waarom hebben jullie voor deze plek(ken) gekozen?

De feestlocatie zag er vooral erg mooi uit. Helaas bleek later dat het eten niet echt lekker was, maar het was wel mooi…!
We hebben voor het Vlaardingse gemeentehuis gekozen, omdat het een prachtige trouwlocatie is waar de familie van Sylvia ook bijna allemaal is getrouwd. En bovendien wonen we in Vlaardingen.

Wat maakte deze dag zo bijzonder?

Het meest bijzondere is dat alle familie en vrienden bij elkaar kwamen en er ook allemaal super mooi uitzagen.

Wat was het hoogtepunt van de dag?

Peter: Het meest bijzondere moment vond ik toen ik Sylvia in haar trouwjurk zag.
Sylvia: Ik vond een enorme verrassing dat Sam de Wit van Re-play ineens kwam zingen tijdens onze proost.

Hebben jullie nog tips voor aanstaande bruidsparen?

Test het eten van tevoren.  Alles wat jullie willen moet je gewoon doen en niet luisteren naar andere mensen. Het is jullie dag!

5 jaar  geleden door   in  De bruiloft van. Je kan alle reacties op dit bericht volgen door middel van de | RSS feed. Je kan een reactie achter laten of een trackback naar je eigen site.