Warning: Illegal string offset 'title' in /home/vw/public_html/wp-content/themes/felici/hades_framework/option_panel/options.php on line 37
Hotel Restaurant Van Balveren - Victoria's Wedding | De website over trouwen en bruiloft
stickyimage

De complete gids van A tot Z voor aanstaande bruidsparen

Lees meer Sluiten

Hotel Restaurant Van Balveren

Hotel Van Balveren is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Neder-Betuwe, waar bruidsparen vanuit de wijde omgeving hun huwelijk kunnen laten voltrekken.

Jullie receptie, diner, feest en huwelijksnacht vieren jullie in het 17e eeuwse Hotel Restaurant Van Balveren.

Bezoekadres Hotel van Balveren:

Voorstraat 8
4054 MX Echteld
Website Hotel Van Balveren
Feest vieren in een eeuwenoude, stijlvol gerenoveerde herberg in een pittoresk dorpje in de Betuwe? Hotel Restaurant Van Balveren is de ideale locatie voor een huwelijksfeest. Wij zorgen voor een bijzonder feest dat volledig voldoet aan uw wensen. In een stijlvolle, maar ongedwongen atmosfeer. Met lunch, hapjes of diner uit eigen keuken, gastvrije bediening en warme, persoonlijke service.

Klein gezelschap of meer dan honderd gasten

Hotel-restaurant Van Balveren beschikt over een royale bar, een restaurantzaal in de zeventiende eeuwse voorhoeve en verschillende andere zalen, zoals De Jonkvrouw en de Hertog Zaal. Vanaf ons ruime, op het zuiden gelegen terras heeft u uitzicht op het Middeleeuwse kerkje van Echteld en de prachtige, landelijke omgeving. U kunt bij ons terecht met een klein gezelschap, maar ook met meer dan honderd gasten. Voor een uitgebreide lunch, een copieus diner of een volledig feest. En als u wilt blijven slapen: wij beschikken over 21 knusse hotelkamers en serveren ’s morgens een heerlijk ontbijt met verse streekproducten.

Landelijk, maar centraal gelegen

Hotel Restaurant Van Balveren is landelijk, maar centraal gelegen en uitstekend bereikbaar vanuit het hele land. Bus 45 brengt u binnen 20 minuten naar NS station Tiel. En met de auto bent u in een paar minuten op de A15. Hotel Restaurant Van Balveren beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is rolstoeltoegankelijk.

5 jaar  geleden door   in  Gelderland. Je kan alle reacties op dit bericht volgen door middel van de | RSS feed. Je kan een reactie achter laten of een trackback naar je eigen site.