Warning: Illegal string offset 'title' in /home/vw/public_html/wp-content/themes/felici/hades_framework/option_panel/options.php on line 37
Tips van Eveline over bruidskapsels - Victoria's Wedding | De website over trouwen en bruiloft
stickyimage

De complete gids van A tot Z voor aanstaande bruidsparen

Lees meer Sluiten

Tips van Eveline over bruidskapsels

Eveline den Boon is kapster bij Bruidskapsels & Visagie. Speciaal voor Victoria’s Wedding heeft zij voor aanstaande bruidsparen wat tips op een rijtje gezet voor de mooiste bruidskapsels. Ook mochten we Eveline wat vragen stellen. De gouden tip van Eveline die hun haar verzorgd willen hebben voor de huwelijksdag:

♥ Plan de afspraak met de kapster voor een proefversie op dezelfde dag van een doorpasafspraak van je jurk. Zo zie je als bruid meteen het totaalbeeld van het kapsel/make-up en de jurk. Dan is meteen duidelijk of het plaatje wat je je ingebeeld hebt, ook daadwerkelijk mooi is in totaalbeeld.

Is lang haar altijd mooier voor een bruidskapsel?

Ook voor bruiden met kort haar zijn mooie oplossingen te vinden om hun kapsel tot bruidskapsel om te toveren. Met een mooie accessoire, of natuurlijk ook de bekende extensions die je ook voor één dag kunt gebruiken!

De trend van 2013: lekker nonchalant kapsel, niet te stijf, geen curlies, maar één eyecatcher zoals een sluier of een grote bloem.

Hoe lang van te voren moet je een afspraak maken?

Ik adviseer mijn klanten altijd een halfjaar van te voren te reserveren, omdat ik maar één bruid per dag kan doen. Dus vol is vol. Bovendien zijn er bruiden die een jaar van tevoren al boeken!
De afspraak voor de proefversie van het kapsel adviseer ik ongeveer 6 weken van te voren te plannen zodat er alle tijd is om eventueel nog extra accessoires bij te bestellen.
Vaak komt deze termijn ook erg goed uit met de doorpasafspraak van de jurk!

Wat te doen als het slecht weer is?

Altijd adviseer ik de bruid rekening te houden met slecht weer. Voor regen is er altijd wel een paraplu bij de hand, daar heeft een kapsel en make-up geen schade van. Wel is het prettiger om sowieso te zorgen voor een mooie binnenlocatie om foto’s te maken! Maar dit heeft meer betrekking op de foto’s als het kapsel.

Voor de najaars/winterbruiden die wellicht op een strand in een storm hun kapsel bij elkaar moeten houden: daar moet echt het kapsel op afgestemd worden en de accessoires bijzonder goed vastgezet worden. Het zou de eerste bruid niet zijn die haar mooie haarspeld of sluier verliest in een windvlaag!
Ook wil de bruid geen foto’s waarop ze continue het haar voor de ogen gewaaid heeft zitten! Dat is toch wel iets wat ik de bruid altijd meegeef om over na te denken bij de uiteindelijke keuze van een kapsel.

Meer informatie of een afspraak maken: bruidskapselsenvisagie.nl

5 jaar  geleden door   in  Bruid , Bruidskapsel. Je kan alle reacties op dit bericht volgen door middel van de | RSS feed. Je kan een reactie achter laten of een trackback naar je eigen site.