Warning: Illegal string offset 'title' in /home/vw/public_html/wp-content/themes/felici/hades_framework/option_panel/options.php on line 37
De langste sleep ter wereld is bijna 3 km - Victoria's Wedding | De website over trouwen en bruiloft
stickyimage

De complete gids van A tot Z voor aanstaande bruidsparen

Lees meer Sluiten

De langste sleep ter wereld is bijna 3 km

De 17-jarige Roemeense Emma heeft een wel heel bijzondere trouwjurk. De sleep van de jurk is namelijk bijna 3 kilometer lang. Hiermee veroverde ze het Guinness Book of Records. Emma showde haar trouwjurk showde vanuit een luchtballon.

Tientallen mensen werkten mee aan het project. Ze hielden de sleep, waaraan 100 dagen werd gewerkt, op hun plaats en vulden met plezier de boulevard van de Roemeense hoofdstad. Maar bijna niemand stond stil om de sleep te bekijken.

Afgevaardigden oordeelden dat de sleep van 2,75 kilometer de langste ooit is. Eerder ontwierp de Nederlander Simon de Boer een monumentale bruidsjurk van 300 kilo gedragen trouwjurken, met een sleep van 80 meter en meer dan 1,8 km naad.

Bron: Het Parool

6 jaar  geleden door   in  Bruidsjurk , Nieuws. Je kan alle reacties op dit bericht volgen door middel van de | RSS feed. Je kan een reactie achter laten of een trackback naar je eigen site.