Warning: Illegal string offset 'title' in /home/vw/public_html/wp-content/themes/felici/hades_framework/option_panel/options.php on line 37
Een jaar cel voor bruidegom met valse bommelding - Victoria's Wedding | De website over trouwen en bruiloft
stickyimage

De complete gids van A tot Z voor aanstaande bruidsparen

Lees meer Sluiten

Een jaar cel voor bruidegom met valse bommelding

Een Britse bruidegom moet één jaar de gevangenis in, omdat hij op zijn trouwdag een valse bommelding deed. Dit meldt de Britse krant The Guardian.

Neil McArdle was vergeten de trouwlocatie af te huren voor de bruiloft. Hij durfde dit echter niet te vertellen aan zijn verloofde. Op de ochtend van de trouwdag belde hij daarom naar de burgerlijke stand van Liverpool met de boodschap: “Dit is geen grap. In St. George’s Hall ligt een bom die over driekwartier afgaat”. De trouwlocatie werd daarop ontruimd. Toen het bruidspaar en hun gasten arriveerden, konden ze niet naar binnen.

Het politieonderzoek kwam uit bij McArdle, hij werd gearresteerd en hij bekende de valse bommelding. McArdle zei dat hij de bommelding had gedaan, omdat de bruiloft dan uitgesteld zou moeten worden. En dat gaf hem meer tijd alles te regelen. Voor deze actie moet McArdle nu de cel in. Zijn verloofde en hij zijn inmiddels nog steeds niet getrouwd, maar ze zijn nog wel bij elkaar.

Bron:
www.theguardian.com

5 jaar  geleden door   in  Nieuws. Je kan alle reacties op dit bericht volgen door middel van de | RSS feed. Je kan een reactie achter laten of een trackback naar je eigen site.