Warning: Illegal string offset 'title' in /home/vw/public_html/wp-content/themes/felici/hades_framework/option_panel/options.php on line 37
Gekleurde trouwjurk populair bij jonge bruiden - Victoria's Wedding | De website over trouwen en bruiloft
stickyimage

De complete gids van A tot Z voor aanstaande bruidsparen

Lees meer Sluiten

Gekleurde trouwjurk populair bij jonge bruiden

Jonge bruiden hebben steeds meer voorkeur voor een gekleurde trouwjurk, zo berichtte De Daily Mail. Uit onderzoek blijkt dat 27 procent van dames in de leeftijdscategorie 18 tot 24 jaar er niet voor zou kiezen om in traditioneel wit te trouwen.

Uit het onderzoek van 3M komt verder dat rood de meest populaire kleur is; ongeveer één op de tien zou hiervoor kiezen. Hiernaast worden blauw en roze regelmatig overwogen als kleuren voor de bruidsjurk. Er is ook onderzocht waarmee diverse kleuren worden geassocieerd. Rood blijkt vooral te worden gezien als de kleur van de liefde en geel staat vaak voor geluk.

De vrouwen gaven aan dat hun moeder de meeste invloed heeft op de kleurkeuze, waar dat bij mannen hun favoriete sportteam is. Ongeveer een derde van de mannen gaf dit aan.

Recent trouwden een aantal celebs, waaronder Reese Witherspoon, Gwen Stefani en Jessica Biel, in een gekleurde trouwjurk. Het zou kunnen dat zij hiermee de trend gezet hebben. Dit geldt overigens niet voor dames van 35 tot 44 jaar. Daarvan kiest nog steeds 85 procent voor een witte jurk.

Bronnen: Daily Mail en Knack Weekend

5 jaar  geleden door   in  Bruid , Bruidsjurk , Nieuws. Je kan alle reacties op dit bericht volgen door middel van de | RSS feed. Je kan een reactie achter laten of een trackback naar je eigen site.