Warning: Illegal string offset 'title' in /home/vw/public_html/wp-content/themes/felici/hades_framework/option_panel/options.php on line 37
Gele prinsessenjurkjes ideaal voor bruidsmeisjes - Victoria's Wedding | De website over trouwen en bruiloft
stickyimage

De complete gids van A tot Z voor aanstaande bruidsparen

Lees meer Sluiten

Gele prinsessenjurkjes ideaal voor bruidsmeisjes

Dinsdagochtend (30 april 2013) bij de abdicatie van koningin (nu prinses) Beatrix droegen de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane gele jurkjes van het merk Pili Carrera. Het jurkje is natuurlijk ook uitermate geschikt voor meisjes om te dragen naar een bruiloft of voor bruidsmeisjes. Onmogelijk denk je? Nee hoor, het blijkt dat het jurkje gewoon online te koop is. 

In Nederland verkoopt Angelique Silva dos Santos de jurkjes in haar webshop. Ze zat dinsdag zelf met verbazing te kijken toen ze zag dat de prinsesjes deze jurkjes aanhadden en ze wordt sindsdien overspoeld met aanvragen uit binnen- en buitenland. Het jurkje is op dit moment dan ook niet op voorraad, maar het is wel mogelijk om een pre-order te doen via de mail.

Pili Carrera

Pili Carrera is een Spaans kinderkledingmerk en tevens het huismerk van het Spaanse Koninklijk Huis voor hun jongelingen. Het merk heeft ook kleding voor baby’s, producten voor babyverzorging en meubels en accessoires voor je baby- of kinderkamer.

Foto: Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en de Prinsesjes in gele Pili Carrera-jurkjes op het balkon van Koninklijk Paleis Amsterdam © ANP. Foto via http://www.koninklijkhuis.nl/

5 jaar  geleden door   in  Bruidskinderen , Nieuws. Je kan alle reacties op dit bericht volgen door middel van de | RSS feed. Je kan een reactie achter laten of een trackback naar je eigen site.