Warning: Illegal string offset 'title' in /home/vw/public_html/wp-content/themes/felici/hades_framework/option_panel/options.php on line 37
Grote huwelijksceremonie tijdens Grammy Awards - Victoria's Wedding | De website over trouwen en bruiloft
stickyimage

De complete gids van A tot Z voor aanstaande bruidsparen

Lees meer Sluiten

Grote huwelijksceremonie tijdens Grammy Awards

Zondagavond zijn er vierendertig stellen tijdens de Grammy Awards in Los Angeles getrouwd. Dit gebeurde tijdens een optreden van Macklemore & Ryan Lewis met hun nummer Same Love.

De stellen die meededen aan deze massabruiloft  waren onder anderen homostellen en koppels van verschillende leeftijden en etnische achtergronden. Ze gaven elkaar live op televisie het jawoord. Queen Latifah heeft de koppels getrouwd en zal hun huwelijksaktes ondertekenen. (Het is wel onduidelijk of de huwelijken echt geldig zijn).

Madonna verscheen ook zingend op podium bij Macklemore & Ryan Lewis en Mary Lambert, de zangeres van het nummer.  Same Love wordt in de Verenigde Staten als een soort strijdlied voor het homohuwelijk beschouwd. Vooraf aan de huwelijksceremonie vertelde zanger Ryan Lewis de New York Times dat hij de massabruiloft ziet als ‘een ultieme boodschap van gelijkheid, dat alle stellen hetzelfde mogen doen’. Zijn eigen zus Laura deed ook mee aan de huwelijksceremonie. Laura trouwde met haar vriend Alex.

Het duo Macklemore & Ryan Lewis was genomineerd voor zeven Grammy’s. Ze wonnen er vier, onder meer de Grammy voor beste nieuwe artiest.

4 jaar  geleden door   in  Pas getrouwd. Je kan alle reacties op dit bericht volgen door middel van de | RSS feed. Je kan een reactie achter laten of een trackback naar je eigen site.