Warning: Illegal string offset 'title' in /home/vw/public_html/wp-content/themes/felici/hades_framework/option_panel/options.php on line 37
Een Dream Wedding op tropisch Curaçao of Bonaire! - Victoria's Wedding | De website over trouwen en bruiloft
stickyimage

De complete gids van A tot Z voor aanstaande bruidsparen

Lees meer Sluiten

Een Dream Wedding op tropisch Curaçao of Bonaire!

Trouwen op een tropisch strand onder een sfeervolle palmbeklede palapa met jullie voeten in het zand. Omringd door familie en vrienden, met uitzicht op de Caribische Zee. Aansluitend genieten van een diner of spetterend feest aan de waterlijn. Een droom van velen.. en dichterbij dan je denkt. Sinds jaren organiseert Van der Valk vakanties droombruiloften op Curaçao en Bonaire. Wij werken op zowel Curaçao als Bonaire met een ervaren weddingplanner.

Advertorial

Dankzij onze kennis, creativiteit en netwerk kunnen wij de mooiste dag van jullie leven organiseren van A tot Z! De vluchten, het verblijf, een schitterende locatie op het strand of in de stad, het bruidsboeket, muziek, de champagne en de bruidstaart. Alles voor een fantastische dag.

Natuurlijk zorgen wij voor de trouwvergunning, het trouwboekje, huwelijksakte en begeleiding ter plaatse. Uiteraard zijn er contacten met fotografen om jullie bruiloft in deze schitterende setting vast te leggen. Indien gewenst regelen wij ook het diner, een kapper, visagist en (groeps)vervoer. Aan de hand van jullie wensen maken we graag een mooi voorstel.

Trouwlocaties op Curaçao

Ceremonie op het tropische strand van Blaauw Baai, op het strand van Hooks’s Hut of Lions Dive & Beach Resort. Verder behoort een bruiloft op het strand van Cas Abou Beach tot de mogelijkheden en bij de dolfijnen in SeaAquarium.

Trouwlocaties op Bonaire:

Eén van de mooiste locaties is het paradijselijke strand van Klein Bonaire, verder kunnen jullie o.a. trouwen op Kontiki Beach met uitzicht over Lac Bay, het gemeentehuis van Bonaire, of op één van de mooie resorts die Bonaire rijk is.

Graag nodigen wij jullie uit voor een vrijblijvend gesprek. Voor meer informatie / boekingen kun je bellen naar 0172 46 96 96 of bezoek www.vandervalkvakanties.nl

 

6 jaar  geleden door   in  Bijzondere locaties , Buitenland , Huwelijksreis. Je kan alle reacties op dit bericht volgen door middel van de | RSS feed. Je kan een reactie achter laten of een trackback naar je eigen site.