Warning: Illegal string offset 'title' in /home/vw/public_html/wp-content/themes/felici/hades_framework/option_panel/options.php on line 37
Trouwen op het parelwitte strand op St. Maarten - Victoria's Wedding | De website over trouwen en bruiloft
stickyimage

De complete gids van A tot Z voor aanstaande bruidsparen

Lees meer Sluiten

Trouwen op het parelwitte strand op St. Maarten

Droom jij van een stralende huwelijksvoltrekking op een parelwit strand? De eilanden van de voormalige Nederlandse Antillen, met St. Maarten voorop, zijn de uitgelezen bestemming voor een buitenlandse bruiloft. Wat is romantischer dan elkaar het ja-woord geven op het witte strand onder de stralende zon? Een droombruiloft op St. Maarten is eenvoudiger te realiseren dan je misschien in eerste instantie denkt.

Bijzondere trouwlocatie op St. Maarten: onder water

Op St. Maarten kun je op een onvergetelijke manier in het huwelijksbootje stappen voor de duik van je leven. Dive Safaris organiseert namelijk jouw unieke huwelijksceremonie onder water. Hoe je het maar wenst, eenvoudig of heel uitgebreid. Champagne, het uitwisselen van speciale ringen, huwelijksgeloftes op schrijfbordjes, het “OK” signaal als ja-woord. Sommige stellen nemen de duik volledig in stijl met bruidskleding over hun wetsuit.

Een van de mooiste plekken onder water om te trouwen is de Fish Bowl. Als je daar doorheen zwemt, ontstaan er duizenden bubbeltjes, die bruisen als champagne. Een prachtige plek dus om trouwfoto’s te maken. Natuurlijk kan de hele ceremonie onder water ook op video worden vastgelegd. In de Caribische Zee rondom St. Maarten zijn talloze prachtige plekken voor een huwelijksceremonie.

Trouwen op St. Maarten? Zo regel je dat!

1. Je verzoek dient uiterlijk 14 dagen voor je trouwdatum te zijn ingediend bij de trouwambtenaar.
2. De huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden in de Marriage Hall of elders op het (Nederlandse deel van het) eiland.
3. Bij je verzoek dien je de officiële documenten in zoals uitreksels uit het geboorteregister.
4. Als je trouwt in de Marriage Hall heb je tenminste twee en maximaal vier getuigen nodig. Daarbuiten heb je zes getuigen nodig.
Lees hier wat je verder moet regelen.

Bereid je goed voor

Tip van Victoria: Start op tijd met de voorbereidingen zodat je vlak voor de grote dag niet voor verrassingen komt te staan. Raadpleeg altijd de actuele St. Maarten overheidsinformatie over trouwen..

 

5 jaar  geleden door   in  Bijzondere locaties , Buitenland. Je kan alle reacties op dit bericht volgen door middel van de | RSS feed. Je kan een reactie achter laten of een trackback naar je eigen site.