Warning: Illegal string offset 'title' in /home/vw/public_html/wp-content/themes/felici/hades_framework/option_panel/options.php on line 37
Kosten voor een huwelijksdag - Victoria's Wedding | De website over trouwen en bruiloft
stickyimage

De complete gids van A tot Z voor aanstaande bruidsparen

Lees meer Sluiten

Kosten voor een huwelijksdag

Trouwringen. Hoe duur maak je je bruiloft? Foto dirk@vorderstrasse.de

Wat komen er voor kosten bij kijken als je gaat trouwen? Het hang natuurlijk helemaal van je wensen en eisen af. Een gedeelte heb je zelf in de hand. Maar sommige kosten zijn niet te vermijden.

♥ Gemiddeld kost een bruiloft zo’n € 10.000,- maar je kan het zo gek maken als je zelf wilt.

♥ Kosten die je sowieso moet maken zijn bijvoorbeeld: de gemeente, een uitreksel, ondertrouw en de ringen.

♥ De uitgaven die je waarschijnlijk zult doen: uitnodigingen, visagie, bruidsjurk/ trouwpak, bloemen, fotograaf, locatie, receptie met een bruidstaart.

♥ En wil je een uitgebreide huwelijksdag met alles er op en er aan, dan komen er kosten bij als trouwauto, feest (incl. catering, muziek), bedankjes, huwelijksnacht en misschien wel een huwelijksreis.

Trouwen met een klein budget – tips

♥ Om kosten te sparen kun je veel zelf maken (DIY) met behulp van vrienden, zoals versiering, uitnodigingen en wie weet wat nog meer.

♥ Misschien heb je wel een goede vriend met een grote tuin zodat je daar een feest kan houden?

♥ Minder mooi maar wel veel goedkoper: stuur je uitnodiging voor de bruiloft digitaal.

 Tip van Victoria: via sociale media zijn er veel winacties voor gratis trouwjurken, bruidsboeketten en fotoshoots. Houd deze in de gaten. Niet geschoten is altijd mis!

 

6 jaar  geleden door   in  Budget , Victoria's trouwtips. Je kan alle reacties op dit bericht volgen door middel van de | RSS feed. Je kan een reactie achter laten of een trackback naar je eigen site.