Warning: Illegal string offset 'title' in /home/vw/public_html/wp-content/themes/felici/hades_framework/option_panel/options.php on line 37
Trouwen zoals je dat zelf wilt - door Mariëlle Jongmans - Victoria's Wedding | De website over trouwen en bruiloft
stickyimage

De complete gids van A tot Z voor aanstaande bruidsparen

Lees meer Sluiten

Trouwen zoals je dat zelf wilt – door Mariëlle Jongmans

Door te kiezen voor je eigen zelfstandig trouwambtenaar, weet je zeker dat het belangrijkste deel van je huwelijk “ het trouwen” helemaal verloopt zoals jullie dat graag willen!

Mariëlle Jongmans is sinds 2001 werkzaam als Babs, buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Op 1 augustus 2006 is zij haar eigen bedrijf gestart waarin zij als trouwambtenaar is in te huren door bruidsparen die graag bijzonder getrouwd willen worden! In het stadhuis, op de trouwlocatie of …

Hebben jullie speciale wensen? Wil je buiten trouwen? Op je feestlocatie? In het buitenland?

Als verrassing voor jullie gasten? Aan het begin van jullie trouwfeest? Vaak zijn deze en andere wensen niet mogelijk omdat de gemeente niet meewerkt.
Mariëlle heeft hiervoor haar eigen creatieve oplossing, zodat jullie droom toch uit kan komen.

Maak van je trouwceremonie iets echt bijzonders. Mariëlle denk met jullie mee en deelt graag haar ervaringen die ze bij al haar bijzondere huwelijken heb opgedaan. Lees ook de blogs over haar trouwavonturen op haar website.

Kortom, kies voor een persoonlijke invulling tijdens je huwelijkssluiting, want er is meer mogelijk dan je zelf denkt.

5 jaar  geleden door   in  Trouwambtenaar. Je kan alle reacties op dit bericht volgen door middel van de | RSS feed. Je kan een reactie achter laten of een trackback naar je eigen site.